Näst sista dagen på året

Jag har jobbat 8 - 16.30. Det var typ så lite kids att det nästan blev tråkigt. Och mitt jobb är ALDRIG tråkigt.
 
Anyway, ska strax iväg med Niklas och handla mat och sånt inför imorgon och efter det väntas förhoppningsvis en öl med vänner som kommit till stan inför nyår.
 
Oo, sa jag att jag är ledig en vecka till? Höhö, no complaints there!
 
Strike a pose.


Ohoj landkrabbor!

I torsdags for jag iväg på kryssning med min familj. Det var en julklapp från Mamma och Pappa. Kom hem igen igår förmiddag.
 
Jag har ätit massor med god mat, hunnit med att dricka några drinkar, tittat på folk, shoppat dricka till nyår, blivit plåtad av en exhalterad fotograf som absolut ville ha mig och min sailor look på bild, fått komplimanger av 3 vackra ryskor och 1 svenne-banan, varit livrädd, mått illa och blivit smått imponerad av en mamma som hade sitt barn i någon form av koppel.
 
Det där med att vara livrädd har att göra med att jag inte alls är ett fan av att åka båt. Särskilt inte när båten kränger åt alla håll och kanter, som den tyvärr gjorde på fredagskvällen. Jag är så rädd att inte ens alkoholen kan distrahera mig. Tyvärr. (I detta läge är det tyvärr för det skulle verkligen underlätta om den gjorde det..) Dessutom blev jag, fast jag aldrig blir det annars, illamående. Dock utan att kräkas, thank god.
 
Summan av kardemumman? Utöver fredagskvällen så var det en riktigt fin resa!
 
 


Skepp ohoj!

Nu sticker jag till sjöss! Är tillbaka i Sverige på lördag förmiddag.
 
Så här såg jag ut kvällen till ära.