Sista dagen på 2016

Nu har snart den sista dagen på år 2016 nått sitt slut. Mitt år har varit tufft men jag har tagit mig igenom det. Jag har varit sjukskriven mer än vad jag har jobbat och jag hoppas att jag får var frisk under 2017. Jag hoppas att jag får ännu ett fantastiskt år med Andreas och att alla jag känner får vara friska och må bra.
 
Jag hoppas att alla ni läsare stannar kvar under 2017 och kom gärna med önskemål på inlägg eller ställ gärna frågor om ni undrar något. Med det sagt önskar jag er nu ett fantastiskt 2017 och jag hoppas att ni firar in det på ett sätt som ni mår bra av och är nöjda med!
 


Mellandagarna

I tisdags var jag ledig och då gjorde jag en tripp till Heby där jag spenderade några timmar med Janna i hennes butik Essibella. Vi käkade lunch och umgicks och så fick jag även min vinst från luciatävlingen jag vann.
 
Resten av veckan har bestått av jobb, handling, städning, lämnande av grejer på Erikshjälpen och umgänge med Andreas. Torsdagen var dock i en klass för sig. Avslutade den dagen med en trevligt besked från Folksam och med att ha min vän Elin (som bor på Irland) på middag. Innan i torsdags hade vi inte setts på 15 månader så ni kan ju gissa hur mycket vi babblade iväg under de tre timmarna hon var här!
 
Hon hade dessutom med sig en present-goodiebag till mig men den (och min vinst från Essibella + mina julklappar) kommer det inlägg om efter nyår!
 
Selfie från butik Essibella / Fika på Erikshjälpen
 
Dukning för tre från i torsdags.


Outfit och the day: Juldagen

• Kofta från H&M • Klänning från Hell Bunny •
• Strumbyxor från Lindex •