Sista dagen på 2017

Då var sista dagen på året kommen. I skrivande stund sitter jag nog och äter frukost med Andreas och barnen. Vi kommer förmodligen bara att ta det lugnt  på hemmaplan innan lunch och sedan göra oss iordning för att åka och fira in det nya året hos min morbror.
 
Jag vill passa på att säga tack till alla er som följer och läser min blogg. Det gör mig så himla glad. Jag uppskattar varenda kommentar ni lämnar. Tack! Så himla mycket tack! Jag hoppas att ni får en fantastisk avslutning på 2017 och att 2018 blir ett fantastisk år för er.
 
Psst..! Har du någon fråga eller önskan om ett speciellt inlägg? Passa på att önska nu så jag har något att fylla bloggen med under det nya året!


Mina höjdpunkter från 2017

Jag tänkte dela med mig av mina höjdpunkter från 2017 så här ett par dagar innan året tar slut. Jag väljer att räkna upp dem i ordningen de hände.
Du kan se fler bilder och läsa mer i det här inlägget.
 
Du kan läsa och se mer bilder här, här och här.
Du kan läsa och se en video om i det här inlägget.
 
Du kan läsa mer här.
 
Fler av bilderna Amanda Jona tog kan du se här och här.
 
Läsa och se fler bilder kan du göra här.
 
Fler inlägg från min resa hittar du bland annat här, här, här och här.


#2017bestnine

Här kommer mina "Best Nine 2017" baserat på likes på instagram!
 
Vill du se vilka dina är kan du klicka här.
 
 
Det verkar som att förlovningsbilden tog priset i år, haha! Lätt bästa dagen 2017 ♥. I övrigt verkade ni gilla mina selfies, pinupbilder, outfitbilder och mina parbilder med Andreas. Lite otippat att före/efter-bilden från när jag var hårmodell var med också, haha!