Outfit of the day: Brad Paisley-konsert

•Solglasögon från Lindex • Kofta från Collectif •
• Linne från Cubus • Kjol från Hell Bunny,köpt av en vän •
• Skor från Thuns •


Helg på Singö

Jag spenderade helgen på Singö. Vi åkte forden ut på fredagskvällen och då blev det en brakmiddag då mina föräldrar ville fira min och Andreas förlovning. På lördagen åkte vi en dagskryssning till Åland (som fick en mindre rolig hemfärd) och på kvällen blev det kubb.

 
Igår tog vi med mina föräldrar på en liten cruisingrunda och hamnade på Bondens Glasscafé på Väddö. (Har du inte varit där så MÅSTE du åka dit!) Vi tog en fika med varsin rejäl glass och sedan åkte vi tillvaka till campingen för lunch innan jag och Andreas åkte hem igen och avslutade helgen med en pizza till middag!
 


Mardrömsfärd

Min lördagseftermiddag blev rena mardrömmen i helgen. När vi åkte från en dagskryssning vi varit på blev vi påkörda på en bro. Ingen skadade sig tack vare vår vän som körde oss. Mannen som körde husbilen som körde på oss satt och tittade på annat och vår chaufför fick väja mot räcket så mycket han kunde. Vi stod näst intill still när husbilen slet av backspegeln på förarsidan och förstörde den sidan av bilen. Föraren i husbilen hann uppfatta situationen och väja en del innan han smällde i fronten på oss.


Alla klarade sig utan skador men jag hamnade i chock. Jag grät och skakade som ett asplöv och när vi äntligen kom tillbaka tillbaka till husvagnen var jag ett vrak. Jag fick hjälp in i husvagnen och där var det som att det exploderade i mig. Jag låg i sängen som en boll och grinade och skrek i panik. Jag har aldrig varit så rädd. Tror inte jag har reagerat så någonsin tidigare..


Andreas kunde lugna mig och efter ett par timmar av lugnande och vila var jag på benen igen men jag var inte superpigg direkt.

Bästa var nog husbilsförarens alla fantastiska kommentarer. En av dem löd "Vet du vem jag är? Jag är svensk mästare i bilkörning!" En annan var "Du har ju i alla fall backspegeln kvar!"