Outfit: Midsommardagen

Då det var alldeles för kallt för klänning på midsomardagen också så blev det Hell Bunny-jeansen då med. Denna gång med en topp från H&M och en kofta, också den från Hell Bunny, som jag köpt från butik Essibella. Bandanan kommer från TGR.
 


A pair of Swedish Bombshells

Här kommer en bild från fotograferingen jag var på i maj. På World of Classics i Tumba. På bilden med mig syns Miss Marla Kay, vars klänning kommer från Johannas Rockabilly, och bilden är tagen av Tomas Kullström!
 
Mina naglar är gjorda av Enail.se.
 


Midsommarhelgen

Min midsommarafton bestod till större delen av regn och dåligt väder. Som tur var hade vi sol i sinnet och till eftermiddagen klarnade det upp en stund. Mina föräldrar bjöd hela familjen på grillade kycklingspett och en massa gott till middag och innan dess hade vi femkamp på campingen. Det blev inget bad för min del då det var alldeles för kallt men istället blev det en massa drinkar och shots, haha! Den stora midsommarhiten i dryckesväg blev pannkaksshoten.
 
På midsommardagen gick vi den traditionella tipsrundan och sedan tog jag och Andreas en tur in till Grisslehamn med forden. Vi kikade lite på loppisen innan vi åkte tillbaka till campingen för prisutdelning och grillbuffé. Det blev ett betydligt tidigare avslut på denna kväll, jämfört med kvällen innan, då vi alla var rätt sega, haha!
 
Hur var din midsommar?