Spring is in the air

Usch vad jag längtar till våren nu. Nästan så det gör ont! Tänk att få dumpa den tjocka vinterjackan och låsa in vinterskorna för att istället plocka fram skinnjackan och conversen.. Hur härligt vore inte det?!
 
Treggings / Väska / Tisha / Bandana / Skor
 
Psst, glöm inte bort att ställa frågor till mig i min frågestund


En titt i sovrummet

Tänkte ge er en liten inblick i mitt och Andreas sovrum som det ser ut nu. Ett vanligt sovrum hos ett vanlig par med barn hemma varannan vecka helt enkelt! (Dock ska gardinerna bytas ut när jag börjat jobba igen och cashen börjar rulla in som de ska.)
 
 
 
 
 
 
 


Utflykt till Sala

Igår gjorde jag en utflykt till Sala. Jag träffade min pingla Michaela för en lunch på Mat & Prat och sedan gjorde vi en liten runda på stan. Sedan avslutade vi med en sväng till Dollarstore och Systembolaget innan jag tog tåget hem igen. Det blev en så himla härlig dag och så himla behövligt. Jag fick tanka lite ny energi och snacka lite skit i solen. Vem behöver inte det liksom?
 
Med mig hem hade jag lite dricka till helgen, hushållsgrejer och små påskpresenter till tjejerna. Jag köpte även en ny eyeliner då jag är trött på att bli så jäkla svart runt ögonen av dem jag redan har. Nu provar jag därför en vattenfast som enligt tjejen på Kicks "sitter som berget".
 
Hur var din tisdag?
 
Supergod lunch på Mat & Prat.
 
Psst, glöm inte min frågestund. Den hittar du här.