Värmebölja och vattenmelonsmumsande

Alltså, vilken värme vi har! Jag gillar värme men tycker att det det är alldeles för varmt nu och det har varit det alldeles för länge. Vi behöver regn nu. Hela sverige behöver regn.
 
Hur som helst, i helgen skulle jag och Andreas ha lämnat barnen hos sin faster över dagen och själva åkt på Norrtäljes American Car Show men vi kände att det var alldeles för varmt så vi ställde in det. Istället åkte hela familjen till barnens faster (i en bil med ickefungerade ac..) och käkade lunch där och badade. Efteråt åkte vi ut på Singö över natten och vi hann med en herrans massa badade i värmeböljan. Vi tog även en båttur och jag hann också mata min hårboll med lite vattenmelon ett par gånger innan vi for hem. (Barnen blev dock hämtade av sin farmor och kommer inte hem förrän imorgon.)
 
Charlie älskar vattenmelon. Lyssna bara på hurman låter, haha!
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com