Västerås Summer Meet 2018

Första dagen på min semester gick jag upp klockan fyra, fixade håret och åkte med Andreas in till Uppsala. Därifrån tog jag bussen (Lägg till att jag sminkade mig på bussen. Inget jag rekomenderar, haha!) till Västerås, hämtades upp av Cia med familj för vidare färd mot flygfältet och marknaden. Väl på plats följde en dag med förberedelser för Cias medverkan i Miss Summer Meet (pinuptävlingen) och vår medverkan i modevisningen. Jag träffade en massa härligt folk, smälte bort i värmen, drack en herrans massa vatten, hängde med Johanna och fyndade ett par capribyxor från Hell Bunny.
 
Andreas skulle möta upp mig senare var det tänkt och visst blev det så. Dock inte helt enligt planerna då forden krånglade och fick problem med kylaren. Den ville inte alls samarbeta och det slutade med att vi fick åka hem. (Och såklart så gick vägen hem felfritt, irriterande nog..) Så det blev ingen cruising för oss, tyvärr.
 
 
 
 
Alla bilder utom den sista är tagna av Gunnar Strand.
Miss Ruby Redhead

Åh va fin den gröna klänningen va på dig! 😍 Riktigt tjusig!

Pauline Hurtig

Vad kul!

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com