Vi försöker överleva värmeböljan

Igår tog jag och Andreas med oss barnen och spenderade flera timmar vid Gimodammen. Jisses vad vi badade. Och det var SÅ skönt. Vi hade med oss massor att dricka och två burkar med vattenmelon. Dessutom fläktade det jätteskönt när vi låg och solade. Vi typ vägrar att vara hemma nu, haha! I skrivande stund är vi på väg till Ängskär för att hänga med ett gäng från min familj och bada järnet. Vi åkte direkt efter frukost och kommer inte hem förrän på kvällen.
 
Den här värmen är waaay to much for me. Det är liksom för varmt. Jag har inte sovit i sovrummet de senaste nätterna för att det är alldeles för varmt där. Hela övervåningen typ kokar. Istället sover jag på nedervåningen i vardagsrummet. Där har jag istället vaknat runt klockan fyra och frysit som fasen! (Var det någon som sa frossa..?)
 
Ronja Therese

Jag jobbar fortfarande och som tur är har vi "bara" 24-25 grader på kontoret. Sjukt att man tycker det är en skön temperatur liksom! Hemma däremot går det knappt att vara...

sarah

jag mår inte bra i värmen jag sol exem och väreme exem =/

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com