Midsommarhelgen

Min midsommarafton bestod till större delen av regn och dåligt väder. Som tur var hade vi sol i sinnet och till eftermiddagen klarnade det upp en stund. Mina föräldrar bjöd hela familjen på grillade kycklingspett och en massa gott till middag och innan dess hade vi femkamp på campingen. Det blev inget bad för min del då det var alldeles för kallt men istället blev det en massa drinkar och shots, haha! Den stora midsommarhiten i dryckesväg blev pannkaksshoten.
 
På midsommardagen gick vi den traditionella tipsrundan och sedan tog jag och Andreas en tur in till Grisslehamn med forden. Vi kikade lite på loppisen innan vi åkte tillbaka till campingen för prisutdelning och grillbuffé. Det blev ett betydligt tidigare avslut på denna kväll, jämfört med kvällen innan, då vi alla var rätt sega, haha!
 
Hur var din midsommar?
 
 
Fröken Nyström

Jag är jätte nöjd med midsommar helgen, blir nog vintjärn nästa år med :)

Svar: Gud vad härligt! :D
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com